HABERLER                                                                                BULAK ÇOÇUK YUVASI


 

Karabük Valisi Sn.Nurullah Çakır, Bulak Çocuk Yuvasında kalan öğrencilere 23 Nisan Bayramında verdiği sözü tuttu. Vali Çakır yuvada kalan 26 öğrenciye karne hediyesi olarak birer bisiklet verdi.

Vali Nurullah Çakır’ın şehir dışında bulunması sebebiyle katılamadığı törene Vali Yardımcısı Halil Canavar, İl Sosyal Hizmetler Müdürü Ali Gündüz, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Mustafa Ateş, Yardım Sevenler Derneği Başkanı Hürmet Özdemir, Okul Müdürü İrfan Çalova ve Sosyal Hizmetler Müdürlüğü çalışanları ile Bulak Yuvasında kalan kimsesiz çocuklar katıldı.

Bisiklet dağıtım töreninde Vakıf Müdürü Mustafa Ateş ve İl Sosyal Hizmetler Müdürü Ali Gündüz kısa birer konuşma yaparak, çocuklara karne hediyesi olarak bisiklet hediye edilmesinden dolayı mutlu olduklarını dile getirdiler.

Törende bir konuşma yapan Vali Yardımcısı Halil Canavar ise, Vali Nurullah Çakır’ın talimatlarıyla yuvada bulunan 26 çocuğa Vakıf Mütevelli Heyetinin kararıyla karne hediyesi olarak bisiklet alındığını belirterek “Umuyorum çocuklarımızın aldığı bu karne hediyeleri hayatlarında güzel hatıralardan birisi olacaktır.Ben öncelikle bu çocuklarımızın yetişmesinde emeği geçen herkesi kutluyor ve çocuklarımızın bu karne hediyesi bisikletleri iyi günlerde kullanmalarını diliyorum” dedi.

Yapılan konuşmaların ardından bisikletleri dağıtılan çocukların mutlulukları gözlerden kaçmadı.

Haber Tarihi : 12.06.2009
Haber Editörü : Karabük Valiliği Basın Bürosu
Haber Kaynağı : Karabük Valiliği
 

 

Kapat